Præsentation

Velkommen til Børnehuset Cirklen

Vi er en kombineret 0-6 års institution med ca. 190 børn og 45 fastansatte beliggende i Hvidovre midt. Vi har nogle fantastisk udendørsarealer, som består af to meget forskellige legepladser og to små haver primært til vores mindste vuggestuebørn.

Indendørs har vi bl.a. en stor fælles sal, et fællesrum samt et pusterum.

 

Vi består af 3 afdelinger:

  • Børnehaven Oasen med ca. 65 børn fordelt på 3 stuer.

  • Børnehaven Boblen med ca. 65 børn fordelt på 4 stuer.

  • Vuggestuen med ca. 60 børn fordelt på 5 stuer.

 

Cirklens navn er valgt ud fra, at det er et navn, der signaler helhed og samtidig er symbolet på en proces.

I Cirklen ønsker vi at skabe plads til forskellighed, og vi arbejder ud fra at skabe det nære i det store, hvilket betyder, at børnene i hverdagen er på en stue - i en afdeling, og derudover drager vi nytte af de fordele, der er ved at være en stor institution. Det er f.eks. bedre ressourcefordeling, sparring og samarbejde på tværs, venskaber på tværs, fælles arrangementer m.v.

Vi har dermed fokus på samarbejdet på tværs af afdelingerne. Vi arbejder ud fra vores værdigrundlag, hvor inklusion er et fagligt fundament ligesom vi vægter forældresamarbejdet højt. 

Vi har dygtige ansatte og vi vægter udvikling og uddannelse. Vi har to inklusionspædagoger, hvis opgave er at give sparring og vejledning - både til de ansatte og til forældrene, og derigennem bidrage til at inklusionen bliver en naturlig måde at tænke og arbejde på.

Vores strategi handler om, at vi gerne vil være en moderne kvalitetsinstitution, hvor der er fokus på nærvær, udvikling og læring.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og løbende at kunne informere jer via AULA.