Traditioner

Traditioner

Fastelavn
Fastelavn er en af vores sjove traditioner. Her inviteres alle børn til at komme udklædte. Vi slår katten af tønden og kårer en kattekonge og en kattedronning. Vi slutter dagen af med fastelavnsboller, som vores søde køkkenpersonale tryller frem.

Halloween
Op til halloween pynter vi op på stuerne, med f.eks. flagermus, spøgelser og mumier. Vi kan også finde på at udhule græskar og lave græskar lygtemænd. Ligesom til fastelavn, inviteres alle børn til at komme udklædte. 

Påske- og Julefrokost
Vi fejrer påske- og julefrokost på traditionel vis, køkkenet serverer en klassisk påske- og julefrokost, med udvalgte retter fra det store påske- og julefrokostbord.

Bondegårdstur
En gang årligt tager mellemgrupperne i de to børnehaveafdelinger på en fælles bondegårdstur. Vi ser en masse dyr og får fortalt en masse om, hvordan livet er på bondegården.

Koloni
Kolonien er for alle storegruppe børn. Dette er en spændende tur - helt uden far og mor, begiver jeres barn sig ud på eventyr, med vennerne fra børnehaven. Vi har 2 overnatninger med kost og logi.

Bedsteforældredag
I afdeling Boblen er der skabt en tradition, hvor alle bedsteforældre inviteres til kaffeeftermiddag sammen med deres børnebørn.

Sommerfest for børn og forældre
Hvert år har vi en stor sommerfest, som er bygget op omkring et tema. Mange er klædt ud - det er frivilligt - der er boder rundt på vores legepladser, som børnene sammen med deres forældre kan prøve. Det er en hyggeligt eftermiddag, hvor forældre, børn og personale mødes på tværs.

Gallafest
Vi holder en afsluttende fest for de kommende skolebørn. Alle kommende skolebørn modtager i slut marts/start april, en invitation til gallafest. Her bliver alle de skønne, festklædte, kommende skolebørn fejret med et brag af en fest. Der bliver serveret en udsøgt to retters menu, og så står den ellers på leg, dans og hygge. De voksne er aftenens værter, som sørger for at varte de fine gæster op.

Julefest for børn og forældre
I vores hus summer det af hygge og traditioner i december måned. Stuerne holder stuevis julefester for børn og forældre, her med juleklip og hygge, æbleskiver og dans om juletræet.

Børnefødselsdage
Vi fejrer altid børnenes fødselsdag med sang og festlige indslag. Vi følger sundhedstyrelsens kostanbefalinger, hvorfor vi kun serverer et minimum af sukker. I vores inspirationskatalog kan I få gode ideer til, hvad jeres barn kan dele ud.
Cirklens fødselsdagspolitik (pdf)

Forældremøder
I maj måned har vi det årlige forældremøde med valg til bestyrelsen. Her laver vi f.eks. workshops, hvor I forældre kan prøve, opleve, smage og få et indblik i den hverdag, som jeres børn er en stor del af, og samtidig få talt med personale, inklusion, køkkenet og ledelsen om stor og småt.